Dvoslojni parket

Natisni

You are here

povpraševanje

Dvoslojni parket je gotovi parket sestavljen iz dveh slojev, gornji sloj je iz plemenitega furnirja, spodnji pa iz narezanega lesa. Razlog je manjše gibanje lesa zaradi temperaturnih razlik in posledično velika primernost za polaganje na talno ogrevane estrihe.
Parket se obvezno lepi na tla.  
 
Vrhnji sloj parketa je izborov/sortiranja lesa npr. z ali brez grč, enotna ali razgibana struktura.  Površina je fino brušena ali krtačena. Lahko je lakirana ali oljena. 
 
Vrste površinske obdelave:

  • Permadur lakirana – več plasti UV laka 
  • NaturaLin oljena – globoka penetracija naravnih olj, ki lesu omogočajo naravno dihanje in dajejo popolnoma naraven videz

 
Ker bi radi parketu omogočili čimdaljšo življenjsko dobo Vam priporočamo da si preberete tudi NAVODILA ZA NEGO lakiranega ali oljenega gotovega parketa:
 

Izdelki

Dvoslojni parket dimenzije 500x70x10 mm, spodnji sloj iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana ali oljena - BioTec olje ali naturaLin olje. Parket je zelo primeren za talno gretje.
Dvoslojni parket dimenzije 1000x120x10 mm, spodnji sloj iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana ali oljena - BioTec olje ali naturaLin olje. Parket je zelo primeren za talno gretje.
Dvoslojni parket dimenzije 490x70x11 mm ali 1200x120x11 mm, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana ali oljena. Parket je zelo primeren za talno gretje.