Disano

Natisni

You are here

Disano talne obloge
povpraševanje

 
Površina talne obloge DISANO je narejena iz PET umetne mase in je edina sintetična talna obloga, ki ne vsebuje pvc-ja. Tako je okolju mnogo bolj prijazna, vseeno pa zelo vzdržljiva in odporna na poškodbe. Po trdoti, enostavnem vzdrževanju in dekorjih se enakopravno kosa z ostalimi PVC talnimi oblogami.
 
Talna obloga DISANO je sestavljena iz treh plasti, gornjo sestavljajo umetna masa s strukturo lesa in dekorativna plast brez vsebnosti PVC-ja, srednji sloj je iz visoko kvalitetne HDF plošče, spodnji sloj pa iz izolacijske plute. Plošče so atraktivne dimenzije 2035x235x9,3 mm, polaganje je enostavno s TopConnect sistemom brez uporabe lepila. Garancija na obrabo je 20 let. Talna obloga ima vse potrebne okoljevarstvene certifikate.

Izdelki

Površina talne obloge DISANO je narejena iz PET umetne mase in je edina sintetična talna obloga, ki ne vsebuje pvc-ja. Tako je okolju mnogo bolj prijazna, vseeno pa zelo vzdržljiva in odporna na poškodbe. Po trdoti, enostavnem vzdrževanju in dekorjih se enakopravno kosa z ostalimi PVC talnimi oblogami.   Talna obloga DISANO je sestavljena iz treh plasti, gornjo...