Dvoslojni parket

Natisni

You are here

povpraševanje

Dvoslojni parket je gotovi parket sestavljen iz dveh slojev, gornji sloj je iz plemenitega furnirja, spodnji pa iz narezanega lesa. Razlog je manjše gibanje lesa zaradi temperaturnih razlik in posledično velika primernost za polaganje na talno ogrevane estrihe.
Parket se obvezno lepi na tla.  
 
Vrhnji sloj parketa je izborov/sortiranja lesa npr. z ali brez grč, enotna ali razgibana struktura.  Površina je fino brušena ali krtačena. Lahko je lakirana ali oljena. 
 
Vrste površinske obdelave parketa Haro:

  • PermaDur lakirana – več plasti UV laka 
  • NaturaDur lakirana - kombinacija olja in laka za povsem naravni izgled površine
  • NaturaLin oljena – globoka penetracija naravnih olj, ki lesu omogočajo naravno dihanje in dajejo popolnoma naraven videz

 
Ker bi radi parketu omogočili čimdaljšo življenjsko dobo Vam priporočamo da si preberete tudi NAVODILA ZA NEGO lakiranega ali oljenega gotovega parketa:
https://www.haro.com/onlinekataloge/config/sl/pflegefibel_katalog.php
 

Izdelki

Parket iz kolekcije TANZO je NOV, oziroma izboljšan izdelek proizvajalca Quick. "SHOU SUGI BAN" je tradicionalna Japonska tehnika utrjevanja lesa z ognjem. TANZO parket je produkt te tehnike in tlačne sile. Zaradi uporabe tlačne sile in hkrati ustrezne termične obdelave tekom proizvodnje se bistveno spremenijo lastnosti materiala. Stiskanje in segrevanje materiala...
Quick dvoslojni parket nudimo v dimenzijah: 490x70x11 mm, 600x120x11 mm, 1200x120x11 mm ali 1600x160x11 mm. Debelina gornjega sloja cca 3,8 mm. Površina je lahko lakirana ali oljena. Parket je zelo primeren za talno gretje.
Dvoslojni parket dimenzije 490x70x10 mm, spodnji sloj iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana (NaturaDur ali PermaDur) ali oljena - naturaLin olje. Parket je zelo primeren za talno gretje.
Dvoslojni parket dimenzije 1000x120x10 mm, spodnji sloj iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana ali oljena - BioTec olje ali naturaLin olje. Parket je zelo primeren za talno gretje.
Dvoslojni parket dimenzije 1750x160x10 mm, spodnji sloj iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana (NaturaDur) ali oljena - naturaLin olje. Parket je primeren za talno gretje.