Gradbene plošče / T-FIX plošče

Natisni

You are here

Gradbene plošče / T-FIX plošče
povpraševanje

Gradbena vezana plošča je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Uporablja se predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, kontejnerjev, avtomobilskih prikolic,...). Plošče so vodoodporne in so namenjene za uporabo v vlažnih prostorih in na prostem pod atmosferskimi vplivi.
Uporabljajo se v gradbeništvu za izdelavo opažev za betoniranje. Ob pravilnem skladiščenju in uporabi omogočajo plošče večkratno uporabo.
Lahko jih razrezujemo, vendar pa je potrebno pred uporabo vse nezaščitene robove temeljito zaščititi z barvo ali drugim premaznim sredstvom, ki odbija vodo.
Gradbene vezane plošče so obojestransko oplemenitene s fenolnim filmom v svetlo ali temno rjavi barvi. Zgornja stran plošče ima vtisnjen raster mreže s čimer dosežemo učinek protidrsnosti. Robovi so zaščiteni s premazom v barvi fenolnega filma.
Dimenzije:
2500x1250mm
3000/2500 x 1500 mm 
Debeline:
9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, do 35 mm
Prostorninska masa:  650 - 750 kg/m3
 
Za zahtevne opaže se uporablja gradbena plošča kjer je osnova brezova vodoodporna plošča, za vse manj zahtevne pa so dovoljene različne kombinacije (breza-topol, eksota) v skladu z naročnikovimi željami.
 
Pri na dobite tudi klasične OPAŽNE PLOŠČE, debeline 27 mm, dolžine 1m, 1,5m, 2m, 2,5m in 3m, širine 0,5m.