Masivna stenska obloga Haro

Natisni

You are here

povpraševanje

Trenutni bivalni trendi se vrtijo okrog naravnosti in jasnih prostorskih konceptov z velikimi okenskimi površinami. K temu se izvrstno prilegajo delno ali v celoti oblikovane stene z dizajnerskimi lesnimi elementi. To povsem novo doživljanje bivanja še poudarijo plemenite, izbrane vrste lesa, markantne strukture elementov iz dizajnerskega lesa in njihove matirane oljene površine. 
 
Prednosti, ki prepričajo

  • Eden od najpreprostejših in najhitrejših sistemov za stenske obloge.
  • Posebej naraven dizajn na podlagi skrbne izbire plemenitih vrst lesa.
  • Posebej naraven videz omogočajo matirane naoljene površine z različnimi strukturami.
  • Zaradi majhne višine namestitve stranski robovi niso potrebni.
  • Brez vrtanja, brez žebljev, brez vijakov.

Preprosto, hitro in varno polaganje
Odstranite zaščitno folijo. Lepilne vrvice ComforTec pod folijo so predvidene takojšnji prilepitvi. Nanesite montažno lepilo. Pritisnite na podlago. Končano!
 

Izdelki

Filigrani elementi dizajna Nevada iz hrasta River so na voljo v mešanih debelinah 3,7/4,7/7,3 mm za neverjeten 3D-učinek. Format 62 x 496 milimetrov je primeren predvsem za strukturno izrazito oblikovanje manjših površin ali za delno polaganje na steno.
S svojimi 120 x 1000 milimetri je dizajn Patagonia prava izbira, če načrtujete velike stenske površine iz lesa. Strukturirani stenski elementi so debeli 11,2 mm in na voljo v šestih različicah izrazitega hrasta in kot plemeniti ameriški oreh.