Oblika deske

Natisni

You are here

povpraševanje

Je troslojni gotovi parket, pripravljen za takojšnjo montažo z izrazito rustikalnim, uglajenim videzom. Sestavljen je iz treh plasti, gornje iz plemenitega furnirja, ki je iz enega kosa, sredice in spodnje plasti. Za izgled je pomembna gornja plast, za samo stabilnost parketa pa sredica in spodnja plast. Parket je pripravljen za montažo brez uporabe lepila. Je lahko iz različnih vrst lesa, ki določajo trdoto in barvo parketa. Poleg tega imamo še različne izbore/sortiranje lesa npr. z ali brez grč, enotna ali razgibana struktura. 
Površina je fino brušena ali krtačena. Lahko je lakirana, oljena ali mešanica olj in voskov. Robovi so lahko ostri ali rahlo pobrani. Izbira je odvisna od naših želja, potreb in pogojev uporabe.
Primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe.
 
Vrste površinske obdelave:

  • Permadur lakirana – več plasti UV laka
  • BioTec oljena – mešanica olj in voskov
  • NaturaLin oljena – globoka penetracija olj, ki lesu omogočajo naravno dihanje in dajejo popolnoma naraven videz

 
Navodila za montažo Haro "Top Connect" in vzdrževanje si lahko ogledate na povezavi:
https://www.haro.com/portal/verlegecenter/media/files/Verlegung_HARO_Par...
 
Video prikaz polaganja "Top Connect" parketa Haro:   
https://www.youtube.com/watch?v=UoNFJq87t0k&rel=0

Izdelki

Troslojni parket dimenzije 2200x180x13,5 mm, sredica iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko zaščitena z lakom - ParmaDur ali NaturaDur, oljem - NaturaLin ali olje/vosek - BioTec. Možnost izvedbe s SilentPro in ComforTec podlago za naročila večja od 10 m2. Primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe.  
Troslojni parket dimenzije 2200x240x13,5 mm, sredica iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko krtačena, lakirana ali oljena - naturaLin olje. Možnost izvedbe s SilentPro in ComforTec podlago za naročila večja od 10 m2. Primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe.  
Troslojni parket dimenzije 2200x192x14 mm, sredica iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana ali oljena. Primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe.
Troislojni parket dimenzije 2200x180x11 mm, sredica iz visoko kvalitetne in stabilne HDF plošče, debelina gornjega sloja 2,5 mm. Površina je lakirana. Možnost izvedbe s SilentPro in ComforTec podlago za naročila večja od 10 m2. Primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe.