SPLETNA TRGOVINA LES3

Natisni

You are here

Podjetje Les3 d.o.o. je specializiran ponudnik lesnih plošč, parketa, laminatnih talnih oblog, zaključnih letev in ostalih materialov, ki jih potrebujejo mizarji ali domači mojstri pri svojem delu. S svojo ponudbo oskrbujemo velik del slovenskih lesnih podjetij in mizarjev.

Zdaj smo se odločili, da svoje blago ponudimo v spletni prodaji vsem zainteresiranim strankam. Smo prva trgovina, ki vam omogoča nakup talnih oblog, parketov, laminatnih talnih oblog, plute, lesenih ploščic, neposredno v košarico. Preden se odločite za nakup talne obloge, lahko naročite tudi vzorec ali več vzorcev, tako da se lažje odločite za nakup talne obloge. Ponujamo res širok izbor artiklov, v različnih dekorjih, dimenzijah, debelinah in cenovnih razredih, tako da lahko zadovoljimo potrebe vseh kupcev. Preprosto mi smo pravi naslov za vas.

Zaradi dobrega odziva kupcev v spletni trgovini, smo sklenili, da podaljšamo akcijo. Vsem kupcem, ki kupujete preko spleta podarjamo 5% popust z uporabo kode POPUST. Izkoristite to priložnost.

 

Razrez plošč
 

Naročilo je enostavno z uporabo spletne trgovine in ni vam potrebno obiskati veliko specializiranih trgovin in izgubljati časa po nepotrebnem. Preprosto, ko imate čas oddate naročilo in izdelke vam dostavimo na vaš naslov (po želji jih lahko tudi prevzamete v naši trgovini) v nekaj dneh po oddanem naročilu in plačilu predračuna.

V spletni trgovini ni še vseh artiklov, ki jih imamo v prodajnem programu, trgovina se bo posodabljala in dopolnjevala sproti, zato v primeru, da želenega artikla ne najdete v spletni trgovini pišite na elektronski naslov: simon@les3.si ali info@les3.si , pokličite 05 754 20 64 ali pa izpolnite obrazec za povpraševanje na naši spletni strani in z veseljem vam bomo pomagali.

Vse vrste plošč, ki jih kupite v spletni trgovini vam tudi razrežemo po vaših željah. Pokličite ali nam pišite in se bomo dogovorili.

 

Že vrsto let ponujamo tudi hobby program – razrez in robljenje plošč po željah kupcev. Ponujamo široko izbiro dekorjev iveralov (oplemenitena iverna plošča), kuhinjskih pultov in lesomalov, poleg tega pa lahko naročite tudi elemente iz surove iverne plošče ali MDF plošče. Plošče, ki jih dobite na www.razrez-plosc.si ni potrebno kupiti cele ampak samo toliko kot potrebujete. Potrebujete police, elemente za sestavo omaric, mizno ploščo ali kakšen drugi izdelek, ki bo po vaših željah glede dekorja in dimenzij, preprosto uporabite spletno aplikacijo na www.razrez-plosc.si.

 

Vsa podjetja in samostojni podjetniki pišite na elektronski naslov: simon@les3.si ali info@les3.si ali pokličite
05 754 20 64, kajti za vas smo pripravili konkurenčne pogoje prodaje.

 

Razrez plošč