T-FIX vezana plošča

Natisni

You are here

povpraševanje

T-FIX vezana plošča je eden sestavnih delov kamionske nadgradnje. Uporablja se predvsem pri izdelavi transportnih sredstev (za pode kamionov, kontejnerjev, avtomobilskih prikolic,...). Plošče so vodoodporne in so namenjene za uporabo v vlažnih prostorih in na prostem pod atmosferskimi vplivi.

Uporabljajo se v gradbeništvu za izdelavo opažev za betoniranje. Ob pravilnem skladiščenju in uporabi omogočajo plošče večkratno uporabo.
Lahko jih razrezujemo, vendar pa je potrebno pred uporabo vse nezaščitene robove temeljito zaščititi z barvo ali drugim premaznim sredstvom, ki odbija vodo.
T-FIX vezane plošče so obojestransko oplemenitene s fenolnim filmom v svetlo ali temno rjavi barvi. Zgornja stran plošče ima vtisnjen raster mreže s čimer dosežemo učinek protidrsnosti. Robovi so zaščiteni s premazom v barvi fenolnega filma.

Dimenzije:

  • 2500 x 1250 mm
  • 3000/2500 x 1500 mm

Debeline:

  • 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, do 35 mm

Prostorninska masa:

  • 650 - 750 kg/m3

 
Za zahtevne opaže se uporablja T-fix plošča kjer je osnova brezova vodoodporna plošča, za vse manj zahtevne pa so dovoljene različne kombinacije (breza-topol, exota) v skladu z naročnikovimi željami.