Troslojni parket

Natisni

You are here

povpraševanje

Troslojni parket je gotovi parket, pripravljen za takojšnjo montažo, sestavljen iz treh plasti, gornje iz plemenitega furnirja, sredice in spodnje plasti. Za izgled je pomembna gornja plast, za samo stabilnost parketa pa sredica in spodnja plast. Troslojni parket je običajno pripravljen za montažo brez uporabe lepila. 
 
Parket je lahko iz različnih vrst lesa, ki določajo trdoto in barvo parketa. Poleg tega imamo še različne izbore/sortiranje lesa npr. z ali brez grč, enotna ali razgibana struktura.  Površina je fino brušena ali krtačena. Lahko je lakirana ali oljena. Robovi so lahko ostri ali rahlo pobrani. Izbira je odvisna od naših želja, potreb in pogojev uporabe.
 
Vrste površinske obdelave parketa Haro:

  • Permadur lakirana – več plasti UV akrilnega laka 
  • BioTec oljena – mešanica naravnih olj in voskov
  • NaturaLin oljena – globoka penetracija naravnih olj, ki lesu omogočajo naravno dihanje in dajejo popolnoma naraven videz

Navodila za montažo in vzdrževanje si lahko ogledate na povezavi:
https://www.haro.com/portal/verlegecenter/media/files/Verlegung_HARO_Par...
 
Video prikaz polaganja Top Conect parketa Haro:   
https://www.youtube.com/watch?v=UoNFJq87t0k&rel=0
 
Ker bi radi parketu omogočili čimdaljšo življenjsko dobo Vam priporočamo da si preberete tudi NAVODILA ZA NEGO lakiranega ali oljenega gotovega parketa:
https://www.haro.com/onlinekataloge/config/sl/pflegefibel_katalog.php

Izdelki

Troslojni parket dimenzije 2200x180x12 mm, sredica iz visoko kvalitetne in stabilne HDF plošče, debelina gornjega sloja 2,5 mm. Površina je lakirana. Možnost izvedbe s SilentPro in ComforTec podlago za naročila večja od 10 m2. Primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe.
Troslojni parket dimenzije 2200x180x13,5 mm, sredica iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana ali oljena - BioTec olje ali naturaLin olje. Možnost izvedbe s SilentPro in ComforTec podlago za naročila večja od 10 m2. Primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe.
Troslojni parket dimenzije 2200x192x14 mm, sredica iz smreke, debelina gornjega sloja cca 3,5 mm. Površina je lahko lakirana ali oljena. Primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe.