RAZREZ PLOŠČ PO MERI

Natisni

You are here

Razrez plošč
Razrez plošč

Podjetje Les3 d.o.o. je specializiran ponudnik lesnih plošč, parketa, laminatnih talnih oblog, zaključnih letev in ostalih materialov, ki jih potrebujejo mizarji ali domači mojstri pri svojem delu. S svojo ponudbo oskrbujemo velik del slovenskih lesnih podjetij in mizarjev.

Že vrsto let ponujamo tudi hobby program – razrez in robljenje plošč po željah kupcev, vendar je bilo naročilo možno samo v trgovini v Prestranku ali pri naših pooblaščenih trgovcih. Sedaj pa smo se odločili, da razrez plošč in robljenje ponudimo v spletni prodaji vsem zainteresiranim strankam.

Ponujamo široko izbiro dekorjev iveralov (oplemenitena iverna plošča), kuhinjskih pultov in lesomalov, poleg tega pa lahko naročite tudi elemente iz surove iverne plošče ali MDF plošče.

Potrebujete police, elemente za sestavo omaric, mizno ploščo ali kakšen drugi izdelek, ki bo po vaših željah glede dekorja in dimenzij. Preprosto mi smo pravi naslov za vas.

Naročilo je enostavno z uporabo aplikacije za razrez plošč in ni vam potrebno obiskati specializiranih trgovin in izgubljati časa po nepotrebnem. Preprosto, ko imate čas oddate naročilo in izdelke vam po oddanem naročilu in plačilu predračuna dostavimo na vaš naslov (po želji jih lahko tudi prevzamete v naši trgovini) v najkrajšem možnem času. V razrezu je od 1.3.2017 22 različnih dekorjev. Bela je v dveh strukturah: PS11 je bolj gladka, PS14 pa bolj hrapava. Belo in vanili imamo tudi v različiči sijaj. Skupaj imamo že več kot 60 različnih dekorjev in tekstur, vendar tistih, ki ni v razrezu lahko kupite samo celo ploščo, ki jo nato razrežemo v skladu z vašimi željami. Dekorje si lahko ogledate v spletni trgovini. Vse ostale informacije dobite na simon@les3.si

Za naročila kuhinjskih pultov pa Vas prosimo, da nam pošljete mail v katerem navedite, željene mere in dekor (če ga že poznate) in Vam pripravimo ponudbo, ker trenutno pripravljamo novo kolekcijo pultov proizvajalca KASTAMONU Se pa da po naročilu še vedno dobiti pulte proizvajalca KAINDL. Pri nakupu je potrebno naročiti cel pult (4,10m) ali polovico pulta (2,05m), ki ga potem na željo odrežemo na točne mere. Do prenove ponudbe kuhinjskih pultov nam pišite: simon@les3.si

Razrez plošč