Pomembno obvestilo!

Zaposlujemo - pridruži se naši ekipi.

Več informacij na https://les3.si/sl/zaposlujemo

Vinil

Vinil je sodobna talna obloga. Odporna je na praske, enostavna za čiščenje.

Dekorji so z izgledom od antičnega lesa do ostalih lesnih struktur in naravnega kamna. Obloge so okolju prijazne, popolnoma varne in nimajo negativnh vplivov na naravo in ljudi.

 

Vinil LICO
LICO – moja talna obloga. LICO nudi široko paleto dekorjev vinila v različnih dimenzijah. Izbiramo lahko med vinilom z nosilno ploščo HDF, katera že vključuje plast zvočno izolacijske plute in je prijazna do sklepov ali izberemo vodoodporno varianto z Hydro nosilno ploščo ter Sound izolacijsko podlogo. Obe izvedbi sta opremljeni z kvalitetnim in preverjenim suhomontažnim sistemom Uniclic, ki nam nudi hitro in učinkovito montažo. Lahko pa izberemo enak vinil za sistem polnega lepljenja. Vse tri različice so primerne za polaganje na talno ogrevane estrihe.
Vinil ARBITON
Inovacije, kakovost in znanje. Vinil Arbiton je narejen iz mešanice naravnih kamnitih materialov ter izbranih polimerov. Rezultat je talna obloga z močnim in stabilnim mineralnim jedrom, ki skupaj z modernimi dekorji, učinkovitim sistemom spajanja ter izjemo vzdržljivostjo razveseljuje uporabnike širom sveta.

Vizualizator prostora HARO

Z enim samim klikom postavite sanjska tla skoraj doma.

Vstopi

Koristni nasveti naših strokovnjakov

VSI IZDELKI

Ne najdete želenega izdelka? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Povpraševanje