Pomembno obvestilo!

Oglejte si naš novi veleprodajni katalog

Za ogled kliknite tukaj.

Pluta

Pluta je naraven trajnostni material, ta ekološka talna obloga je izdelana iz skorje hrasta plutovca in je torej 100-odstotno naravna surovina.

Pluta je odličen toplotni in zvočni izolator, topla na dotik in enostavna za vzdrževanje. Ker je antistatična, pluta odbija umazanijo in se tako ne navzame prahu ali pršic.

Pluta HARO
Talna obloga v koraku z časom. Preprosta za nego in polaganje. Poleg ugodnih vplivov na vaše zdravje pa ima pluta tudi praktične prednosti. Njene toplotne lastnosti omogočajo učinek izolacije. Tako lahko na preprost način znižate stroške svojega ogrevanja in si prihranite denar za naslednji poletni dopust. Pluta poskrbi tudi za prijetno in trajno toploto pod nogami. V kombinaciji s talnim ogrevanjem zagotovo nikoli več ne boste imeli mrzlih nog. Tla iz plute nudijo tudi izvrstno zvočno izolacijo. Vaši otroci torej lahko razgrajajo, kolikor hočejo.
Pluta LICO
Talna obloga iz plute je sestavljena iz treh plasti, gornjo sestavlja 3mm debela pluta različnih dekorjev in barv, srednji sloj je iz visoko kvalitetne HDF plošče, spodnji sloj pa je iz izolacijske plute.

Posebna ponudba

Vizualizator prostora HARO

Z enim samim klikom postavite sanjska tla skoraj doma.

Vstopi

Koristni nasveti naših strokovnjakov

VSI IZDELKI

Ne najdete želenega izdelka? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Povpraševanje