Pomembno obvestilo!

Zaposlujemo - pridruži se naši ekipi.

Več informacij na https://les3.si/sl/zaposlujemo

 

Cenjene stranke obveščamo, da v naših prodajalnah z dnem 8.7.2024 uvajamo POLETNI DELOVNI ČAS

Več informacij na https://les3.si/sl/poletni-urnik

E-trgovina

Podjetje Les3 d.o.o. je specializiran ponudnik lesnih ploščparketavinilalaminatnih talnih oblogzaključnih letevpodlogčistil in ostalih materialov, ki jih potrebujejo mizarji, parketarji ali domači mojstri pri svojem delu. Ponudbo smo razširili tudi na program LED sijalk, svetil in namiznih vtičnic.  S svojo ponudbo oskrbujemo velik del slovenskih lesnih podjetij in mizarjev.

Smo prva trgovina, ki vam omogoča nakup talnih oblog neposredno v košarico. Preden se odločite za nakup talne obloge, lahko naročite tudi vzorec ali več vzorcev, tako da se lažje odločite za nakup talne obloge. Ponujamo res širok izbor artiklov, tako da lahko zadovoljimo potrebe vseh kupcev. Preprosto mi smo pravi naslov za vas.

Zaradi dobrega odziva kupcev v spletni trgovini, smo sklenili, da podaljšamo akcijo. Vsem kupcem, ki kupujete preko spleta podarjamo 5% popust z uporabo kode POPUST. Izkoristite to priložnost.

VSTOPI V SPLETNO TRGOVINO

Naročilo je enostavno z uporabo spletne trgovine. Preprosto, ko imate čas oddate naročilo in izdelke vam dostavimo na vaš naslov (po želji jih lahko tudi prevzamete v naši trgovini) v nekaj dneh po oddanem naročilu in plačilu predračuna.

V spletni trgovini ni vseh artiklov, ki jih imamo v prodajnem programu, trgovina se bo posodabljala in dopolnjevala sproti. V primeru, da želenega artikla ne najdete v spletni trgovini pišite na elektronski naslov: simon@les3.si ali info@les3.si, pokličite 05 754 20 64 ali pa izpolnite obrazec za povpraševanje na naši spletni strani in z veseljem vam bomo pomagali.

Vse vrste plošč, ki jih kupite v spletni trgovini vam tudi razrežemo po vaših željah. Pokličite ali nam pišite in se bomo dogovorili.

Že vrsto let ponujamo tudi hobby program – razrez in robljenje plošč po željah kupcev. Ponujamo široko izbiro dekorjev iveralov (oplemenitena iverna plošča) in lesomalov, poleg tega pa lahko naročite tudi elemente iz surove iverne plošče ali MDF plošče. Plošče, katere lahko naročite na www.razrez-plosc.si ni potrebno kupiti cele ampak samo toliko kot potrebujete. Potrebujete police, elemente za sestavo omaric, mizno ploščo ali kakšen drugi izdelek, ki bo po vaših željah glede dekorja in dimenzij? Preprosto uporabite spletno aplikacijo na www.razrez-plosc.si.

Vsa podjetja in samostojni podjetniki pišite na elektronski naslov: simon@les3.si ali info@les3.si ali pokličite 05 754 20 64, kajti za vas smo pripravili konkurenčne pogoje prodaje.

VSTOPI V SPLETNO TRGOVINO

 

Koristni nasveti naših strokovnjakov

VSI IZDELKI

Ne najdete želenega izdelka? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Povpraševanje