Pomembno obvestilo!

Oglejte si naš novi veleprodajni katalog

Za ogled kliknite tukaj.

Dvoslojni parket

Dvoslojni parket je gotovi parket sestavljen iz dveh slojev, gornji sloj je iz plemenitega furnirja, spodnji pa iz rezanega lesa. Dvoslojna sestava omogoča manjše gibanje lesa zaradi temperaturnih razlik, kar posledično pomeni, da je dvoslojni parket primeren za polaganje na talno ogrevane estrihe in se obvezno lepi na tla.

Izbirate lahko med različnimi vrstami in odtenki lesa z ali brez grč, med enotno ali razgibano strukturo.  Površina je fino brušena ali krtačena, lahko je lakirana ali oljena. 

Široka izbira vam omogoča, da v svoj dom vnesete lepoto narave, toplino, občutek domačnosti in zdravo bivalno okolje.
 

HARO dvoslojni parket
Kjer se znanje in tehnologija združita z tradicijo petih generacij. To je HARO. Dvoslojni parket Haro 4000 je sestavljen iz 3,5 mm gornjega – uporabnega sloja iz trših lesov, ter 6,5 mm spodnjega prečno lepljenega smrekovega lesa. Kot gornji sloj se večinoma uporablja hrast v različnih sortiranjih (z več ali manj grčami) in različnih površinskih obdelavah. Površina je lahko klasično lakirana, barvno oljena, lahko je gladka ali krtačena. Na voljo je več različnih dimenzij od manjših desk programa Allegro do velikih desk Maxim. Z različnimi dimenzijami tako ustvarimo želen izgled vašega prostora.
GAJEWSKI dvoslojni parket
Dobrodošli v našem svetu Narave, Gajewski. Dvoslojni parket Gajewski je sestavljen iz 3,8 mm gornjega – uporabnega sloja iz hrastovega lesa, ter 7,2 mm spodnjega sloja iz kvalitetne vezane plošče iz breze. Površina gornjega sloja je lahko klasično lakirana, lahko je barvno oljena, gladka ali krtačena. Na voljo je več različnih dimenzij od manjših desk dimenzije 490/70 mm do večjih desk dimenzije 1800/180 mm. Končni izgled prostora je popolnoma prilagojen vašim željam in potrebam.

Posebna ponudba

Vizualizator prostora HARO

Z enim samim klikom postavite sanjska tla skoraj doma.

Vstopi

Koristni nasveti naših strokovnjakov

VSI IZDELKI

Ne najdete želenega izdelka? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Povpraševanje