Pomembno obvestilo!

Oglejte si naš novi veleprodajni katalog

Za ogled kliknite tukaj.

Troslojni parket

Troslojni parket je gotovi parket, pripravljen za takojšnjo montažo, sestavljen iz treh plasti, gornje iz plemenitega furnirja, sredice in spodnje plasti. 

Za izgled je pomembna gornja plast, za samo stabilnost parketa pa sredica in spodnja plast. Troslojni parket je običajno pripravljen za montažo brez uporabe lepila. 

Parket je lahko iz različnih vrst lesa, ki določajo trdoto in barvo parketa. Poleg tega imamo še različne izbore/sortiranje lesa npr. z ali brez grč, enotna ali razgibana struktura.  Površina je fino brušena ali krtačena. Lahko je lakirana ali oljena. Robovi so lahko ostri ali rahlo pobrani. Izbira je odvisna od naših želja, potreb in pogojev uporabe.

HARO Troslojni parket
Kjer se znanje in tehnologija združita z tradicijo petih generacij. To je HARO. Troslojni parket Haro je sestavljen iz 2,50 ali 3,50 mm gornjega – uporabnega sloja iz trših lesov, srednjega prečno lepljenega smrekovega lesa ali HDF plošče, ter spodnjega vzdolžno položenega stabilizacijskega sloja, ki je ravno tako iz smrekovega lesa. Gornji sloj je lahko sestavljen iz manjših med seboj lepljenih deščic (program Longstrip) ali iz celega kosa (program Plank 1-strip). Površina gornjega sloja je lahko klasično lakirana, lahko je barvno oljena, lahko je gladka ali krtačena. Trije sloji zagotavljajo stabilnost parketnih desk. Parket je tako možno vgraditi na »plavajoči način« brez lepljenja na podlago ali z polnim lepljenjem na ustrezno pripravljeno podlago. Sistem Top Connect omogoča hitro in enostavno vgradnjo.
BEFAG Troslojni parket
44 let tradicije je garancija za kvaliteten parket Befag. Troslojni parket Befag je sestavljen iz min. 3,10 do 3,50 mm gornjega – uporabnega sloja iz trših lesov, srednjega prečno lepljenega smrekovega lesa ali HDF plošče, ter spodnjega vzdolžno položenega stabilizacijskega sloja, ki je ravno tako iz smrekovega lesa. Gornji sloj je lahko iz različnih drevesnih vrst, največ je Hrasta, na vljo pa so še Ameriški Oreh, Jesen, Bukev ter Merbau. Sestavljen je lahko iz manjših med seboj lepljenih deščic (program 3-strip) ali iz celega kosa (program 1-strip). Površina gornjega sloja je lahko klasično lakirana, lahko je barvno oljena, lahko je gladka ali krtačena. Trije sloji zagotavljajo stabilnost parketnih desk. Parket je tako možno vgraditi na »plavajoči način« brez lepljenja na podlago ali z polnim lepljenjem na ustrezno pripravljeno podlago.
MEYER troslojni parket
Meyer - dom močnih blagovnih znamk talnih oblog. Troslojni parket Meyer zajema več kolekcij katere se razlikujejo tako dimenzijsko kot vizuelno. Na voljo je tanjši 11,50 mm troslojni program Symphony, klasičen 14 mm program Imperium Queen v obliki kmečke deske dimezije 189/1900 mm, ter kraljevski program Imperium King v dimenziji deske 260/2200 mm. Površina gornjega sloja je lahko klasično lakirana, lahko je barvno oljena, lahko je gladka, krtačena ali hoblana. Trije sloji zagotavljajo stabilnost parketnih desk. Parket je tako možno vgraditi na »plavajoči način« brez lepljenja na podlago ali z polnim lepljenjem na ustrezno pripravljeno podlago. Sistem Drop-Down-Clic omogoča hitro in enostavno vgradnjo.

Posebna ponudba

Vizualizator prostora HARO

Z enim samim klikom postavite sanjska tla skoraj doma.

Vstopi

Koristni nasveti naših strokovnjakov

VSI IZDELKI

Ne najdete želenega izdelka? Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Povpraševanje